Overnatting

Gjestehuset vårt har åpent hele året men mellom 1. oktober og 1. mai bestill gjerne på forhånd!

Vi har fem smakfullt innredede gjesterom: et enkeltrom og fire dobbeltrom, alle med gratis trådløst internett. Rommene har en vask med varmt og kaldt vann. På samme etasje finnes felles dusj og toalett.

I første etasje finnes et fjelles rom for å slappe av, lese ei bok eller spille spill. Gratis kaffe og te er tilgjengelig for gjester hele døgnet.

Vi serverer frokostbuffet hver morgen i spisestua. Her finnes blant annet nystekt brød, frisk frukt, en variasjon av pålegg, egg, hjemmelaget syltetøy, ferskpresset juice, melk, yoghurt og müsli. Om været tillater det, kan du selvfølgelig sitte ute i hagen!

Å ta hensyn til gjestene med allergier er kjæledyr ikke tillatt. Samtidig er røyking innendørs forbudt.

 

 

Romtypene

Dobbeltrom
Vi har et stort dobbeltrom (17m2) som ligger på baksiden av huset. Utsikt mot hagen. Rommet har en dobbeltseng (2 sammensatte enkeltsenger). Det er mulighet for en ekstra seng eller babyseng i dette rommet. Maximum antall personer på rommet er 3.

Tomannsrom
Vi har 3 tomannsrom (12m2) med 2 enkeltsenger. Utsikt mot bygda. Rommene ligger på forsiden av huset. Det er ikke mulighet for en ekstra seng i rommene. Maximum antall personer på rommet er 2.

Enkeltrom
Enkeltrommet vårt er ca. 9m2 og ligger på baksiden av pensjonatet. Utsikt mot hagen. Plassering av en ekstra seng i dette rommet er ikke mulig. Maximum antall personer på rommet er 1.