norsk english nederlands
Overnachting

Ons kleinschalige pension is het hele jaar geopend en heeft de beschikking over vijf stijlvol ingerichte gastenverblijven. U heeft de keuze uit één 1-persoonskamer en vier 2-persoonskamers, allen met gratis toegang tot draadloos internet. De kamers beschikken over een wastafel. Op dezelfde etage vindt u de gemeenschappelijke douches en toiletten.

Op de begane grond vindt u een aantal gemeenschappelijke ruimtes, waar u tv kunt kijken, rustig een boek kunt lezen of een spelletje kunt spelen. Voor onze gasten is tevens gratis koffie en thee beschikbaar.

Het uitgebreide ontbijtbuffet serveren wij ‘s ochtends in de eetzaal op de begane grond. Bij mooi weer bent u natuurlijk van harte welkom in onze tuin.

Om rekening te houden met onze gasten die aanleg hebben voor allergieën zijn huisdieren niet toegestaan. Tevens is roken binnenshuis verboden.

 

 

Kamers

Tweepersoonskamer
Deze ruime tweepersoonskamer (17m2) ligt aan de achterkant van het huis en heeft uitzicht op de tuin. De kamer heeft een 2-persoonsbed (twee 1-persoonsbedden naast elkaar). In deze kamer is ruimte voor een extra bed of kinderbed.

Tweepersoonskamer
Er zijn 3 tweepersoonskamers (12m2) met twee aparte bedden. Deze kamers liggen aan de voorzijde van het pension en hebben uitzicht richting het dorp. Het is niet mogelijk een extra bed op deze kamers te plaatsen.

Eenpersoonskamer
Onze eenpersoonskamer is 9m2 en ligt aan de achterzijde van het huis met uitzicht op de tuin. Het is niet mogelijk om een extra bed in deze kamer te plaatsen.