norsk english nederlands
Welkom

Nordbø Pensjonat is voorlopig gesloten! Onze excuses.

Nordbø Pensjonat is een sfeervol pension in de gemeente Hjartdal. Hier, in het hart van de provincie Telemark, kunt u uitgebreid genieten van bergen en hoogvlaktes, weiden vol bloemen, stille bossen en talloze visrijke meren. En Telemark is meer dan alleen een indrukwekkend natuurgebied; de provincie staat bij uitstek bekend om haar rijke culturele tradities. U vindt er verschillende musea, mooie boerenhoeves, authentieke huizen en eeuwenoude staafkerken. Voor de liefhebbers van cultuur worden vooral ’s zomers een aantal evenementen en festivals georganiseerd.

In ons pension bieden wij u een aangename verblijfplaats in één van onze stijlvol ingerichte gastenkamers. Neem vooral ook eens een kijkje in ons gezellige eetcafé, waar u niet alleen terecht kunt voor uw diner of een kop koffie met gebak, maar waar u ook geschenken of producten uit de streek kunt kopen.

Op zoek naar een ruimte voor uw feest, bijeenkomst of vergadering? Wij bieden plaats tot 60 personen en kunnen voor elke gelegenheid een persoonlijk arrangement voor u samenstellen.

U bent van harte welkom!

 

 

 

 

 


 


Nordbø Pensjonat in vroegere tijden

 

 

© 2008-2019 Nordbø Pensjonat, All Rights Reserved.